2
AdmiralBet ABA Liga

(190909) -- SHENZHEN, Sept. 9, 2019 (Xinhua) -- Aleksandar Petrovic, head coach of Brazil, reacts during the group K match between the United States and Brazil at the FIBA World Cup 2019 in Shenzhen, south China's Guangdong province, on Sept. 9, 2019. (Xinhua/Xu Chang)

ZANIMLJIV KOMENTAR BIVŠEG HRVATSKOG SELEKTORA NA FINALNU SERIJU ABA LIGE: Evo šta je poručio! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.23 u 10:27

Čudna izjava.

Košarkaši Partizana dočekali su Crvenu zvezdu u okviru pete odlučujuće utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige, koja se igrača pre dva dana u ‘Štark Areni‘od 20 časova u kojoj prednost domaćeg terena imaju ‘crno-beli’. Izabranici Željka Obradovića najpre su poveli sa 2:0 u seriji, da bi klub sa Malog Kalemegdana odgovorio na ekspresan način i odveo seriju u popularnu, ‘majstoricu’.

Crno-beli’ su trijumfovali rezultatom 96:85 i osvojili ABA ligu nakon 10 godina,  a Kevin Panter je bio najefikasniji, positgavši 32 poena. Ovu utakmicu pratio je čitav region, a naslov u Hrvatskim ‘Sportskim Novostima’ je izašao jedan zanimljiv naslov ‘Završni čin srpskog obračuna: Uzmite kokice, zavalite se u fotelju i gledajte kako se raspada’.

Onda se na tu izjavu nadovezao i bivši selektor reprezentacije Hrvatske, Aleksandar Petrović, koji je na svom tviter nalogu napisao da je po preporuci jednoh hrvatskog novinara uzeo kokice kako bi gledao raspad ABA lige.

-Po preporuci jednog hrvatskog novinara, uzeo kokice kako bih video raspad ABA lige. To nisam dočekao, ali sam video dobru košarku, korektno suđenje, pune dvorane. Tu ligu treba kvalitetno doraditi te napraviti dogovor sa svim košarkaškim savezima čiji klubovi u njoj igraju! – poručio je Petrović.

34
3

2 Komentara

  1. Pre 40-50 godina bilo je mladezi na svakom cosku, a igrao se ili fudbal na male golove, ili kosarka…Nije bilo centra u bivsoj SFRJ, pa ni u Srbiji; koji nije imao poznatog sportistu…Pored svih jakih timova iz bivsih republika, Radnicki sa Crvenog krsta imao je Jarica, Ivkovica, Damjanovica, Miluna Marovica,… maltene prvu petroku drzave…Sada, da nije strranaca u KKP i KKCZ kosarka u Srbiji bila bi kao kosarka u Hrvatskoj…Po igri Zadra, Splita, Cibone,… vidi se da vise rade sa igracima nego u Srbiji, gde se kosarka radi kupovinom igraca,… a na dohvat smo toga da bez para i to prestane…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter