0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VELIKI PEH ZA DOSKORAŠNJEG NAPADAČA ZVEZDE: Pešić doživeo povredu na debiju za Ferencvaroš, očekuje ga duga pauza! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.23 u 18:50

Problem za mađarski tim!

Odmah po završetku sezone Aleksandar Pešić je napustio ‘Marakanu‘ i postao novi fudbaler Ferencvaroša! Nakon drugog mandata u Crvenoj zvezdi Pešić je odabrao Mađarsku za novu destinaciju.

Crveno-beli su od transfera prihodovali 1.500.000 evra, što je prilično dobra cifra imajući u vidu da Aleksandar često nije bio na najvišem nivou. Pojavio se popularni Šilja u nekoliko navrata, doneo je Zvezdi važne bodove, ali kompletan utisak je da nije opravdao očekivanja srpskog šampiona.

FOTO: STARSPORT

 

Na samom debiju za Ferencvaroš, na utakmici prijateljskog karaktera protiv slovenačke Rogaške, Pešić je doživeo povredu i očekuja ga duga pauza. Aleksandru je ispalo rame posle jednog duela, a potencijalno ga očekuje šest nedelja van terena.

– Rano je za procene. Povreda nije naivna i zahteva određenu pauzu, a u narednim danima slede još neke analize. Ovo je baš peh za Pešića i Ferencvaroš – izjavio je menadžer napadača za „Maxbet Sport“.

7
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter