0
Košarka

Aleksandar Djordjevic 3.12.1018. Decembar 3. 2018. Beograd, Srbija, Srbija - Grcka, kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIBA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SALE ĐORĐEVIĆ UZ SLIKU POŽELEO SREĆNU PENZIJU MARKOVIĆU: „Coach, nema govora – ja igram“! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.23 u 12:50

Bivši selektor Srbije objavio fotografiju koja dokazuje koliki je borac bio Stefan Marković

Košarkaš Crvene zvezde i čovek koji je uvek bio tu na poziv reprezentacije Srbije, Stefan Marković, okončao je svoju igračku karijeru. Nakon nedavno završenog finala ABA lige, u kojem je njegov klub poražen od Partizana, popularni „Pefi“ je rekao zbogom košarci.

Nakon mnogih bivših ali i sadašnjih igrača i trenera, koji su mu poželeli srećnu penziju, sada se oglasio i legenda srpske košarke, Aleksandar Đorđević. Bivši selektor naše zemlje, objavio je na tviteru fotografiju Markovićevog otečenog zgloba, iz perioda kada su sarađivali u Virtusu.

 

 

Slika Pefijevog stopala na dan utakmice sa Uniksom – kaze mi: „Coach, nema govora – ja igram! To je on – uvek i sve za ekipu!! vala na svemu, Pef. Par istih medalja i titula si nam okačio na grudi,ali pre svega prijateljstvo u srcima. Ogroman respekt za velikog igrača i čoveka – napisao je Đorđević.

Sale Nacionale je tako potvrdio ono što svi već znamo a to je činjenica da je Stefan Marković uvek davao svoj maksimum pa i više od toga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter