0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (R) goalkeeper Andrija Katic (L) during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on May 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNATO GDE GOMEŠ NASTAVLJA KARIJERU: Napadač Partizana će zarađivati duplo više u novom klubu!

Objavljeno: 24.06.23 u 12:23

Sjajni napadač će dobro naplatiti svoje golove iz prethodne dve sezone

Kao što smo preneli juče, doskorašnji napadač Partizana, Rikardo Gomeš, karijeru nastavlja u Kataru. On će uskoro i zvanično postati igrač Al Šamala. Ovaj klub se takmiči u prvoj ligi Katara a prethodne sezone su jedva izborili opstanak u istoj, golom u 95. minutu.

Kao što je već poznato, „crno-beli“ su prihodovali 1,5 miliona evra od ovog transfera a napadač sa Zelenortskih ostrva će sa novim klubom potpisati ugovor na dve godine uz godišnju platu od 1,4 miliona evra, što je dvostruko više nego u Humskoj.

 

Ricardo Gomes celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Partizan (JNA) on May 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Rikardo je proveo tri godine u Partizanu. Prvo je nastupao u sezoni 2018/19. da bi se pre dve sezone ponovo vratio u Srbiju i pomogao „crno-belima“ da naprave solidan iskorak u Ligi konferencija prethodne sezone.

Gomeš je u dresu srpskog kluba upisao 149 nastupa uz 92 gola i 12 asistencija i definitivno će ostati navijačima Partizana u lepom sećanju.

VESTI O PARTIZANU:

10
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter