1
Košarka
Ostoja Mijailović

Ostoja Mijailovic JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

OSTOJA POSLAO SNAŽNU PORUKU: Prvi čovek Partizana o minuloj sezoni!

Objavljeno: 24.06.23 u 21:09

Čekalo se deset godina.

Košarkaški klub Partizan imao je sezonu za pamćenje, jer su nakon deset godina vratili trofej regionalne lige u svoje vitrine, ali i došli na korak od plasmana među četiri najbolje ekipe Evrope.

Ovu sezonu je na svom Tviter nalogu komentarisao i prvi čovek kluba, Ostoja Mijailović.

Hvala svima na ovoj istorijskoj godini, veoma uspešnoj za naš #KKPartizan Posle šest godina rada sam konačno u potpunosti srećan i ponosan! Nekada je jako teško biti na čelu ovako velikog kluba, ali posle sezone kao što je ova, svaka muka postaje radost! Idemo dalje!“ – napisao je uspešni biznismen.

5
3

1 Komentara

  1. Jos kad bi promovisao igrace iz Srbije, to bi bilo nesto. Ovako uz mnogo troskova bez pokrica i toliko legionara i favoritizma, dobro je imati i jedan od 4 trofeja za koje su postajale sanse na poocetku sezone. Pusti maketing …

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter