0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

MESI PRAVI MINI BARSU U AMERICI: Još jedna legenda katalonskog giganta u Interu iz Majamija! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.23 u 09:15

Pravi se ozbiljan tim.

Nakon što mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom, jedan od najboljih igrača današnjice, Lionel Mesi se pridružio Bekamovom Interu iz Majamija. On u prestonicu Francuske stigao 2021. godine iz Barselona, nakon nije produžio saradnju, a za Parižane je odigrao 75 mečeva i postigao 32 gola, uz to ima i dve Lige 1.

Pre nego što je odlučio gde će nastaviti karijeru, špekulisalo se da će se Mesi vratiti u Barselonu, ali od povratka neće biti ništa, a svetski prvak sa Argentinom je odličuio za neku ‘mirniju varijantu’ kako on kaže. Međutim, neće biti sam, njemu će se pridružiti nekadašnji saigrač iz ’BlaguraneSerhio Buskets. Njemu je istekao ugovor sa katalonskim klubom i oprostio na kraju sezone.

Španski vezista je imao ponudu iz Saudijske Arabije, ai je odbio, jer mu je velika želja bila da ponovo zaigra sa nekadašnjim saigračem. U Majami će doći kao slobodan igrač i biće predstavljen tokom narednih dana. Buskets je dres Barselone nosio  od 2008. godine ukupno 722 puta i dao 18 golova. Na večnoj listi mečeva za Katalonce je upravo iza Mesija i Ćavija., a sa ekipom je osvojio ukupno 32 pehara.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter