0
ATP

Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs)

ĐOKOVIĆ POČEO PRIPREME ZA VIMBLDON: Prvi reket sveta trenira u Crnoj Gori! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.23 u 14:27

Srbin će sledeće nedelje odigrati egzibicioni turnir kao poslednju pripremu za treći Grend slem

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, počeo je pripreme za pohod na 8. Vimbldon, kojim bi se izjednačio na prvom mestu sa legendarnim Rodžerom Federerom.

 

 

Đoković je pre dve nedelje trijumfovao u Parizu na Rolan Garosu i tako osvojio rekordnu 23. Grend slem titulu u karijeri. Nakon kvalitetno provedenog vremena sa porodicom i prijateljima, prvi reket planete se vratio uobičajenim treninzima i obavezama.

Novak je objavio seriju slika i video snimaka na svom instagramu, gde se vidi da vredno radi na kondiciji ali i na udarcima. On trenutno trenira u Crnoj Gori na betonskom terenu, koji je najpribližniji travi a naredne nedelje će učestvovati na egzibicionom događaju „Đorđo Armani tenis klasik„.

Vimbldon počinje 3. jula i traje do 16. jula. srpski teniser je osovjio poslednjih 4 turnira na „Ol Ingland klubu„.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter