0
AdmiralBet ABA Liga

Stefan Markovic (R) and Yam Madar during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SE OPROSTILA OD MARKOVIĆA: Emotivna poruka sa Malog Kalemegdana upućena bivšem srpskom reprezentativcu!

Objavljeno: 23.06.23 u 16:33

On je posle finalne serije ABA lige završio igračku karijeru

Porazom u petoj utakmici finalne serije ABA lige Crvena zvezda je završila sezonu koja bi mogla da se okarakteriše kao polu-uspešna s obzirom da su osvojeni trofeji u KLS-u i Kupu Radivoja Koraća, ali je taj poraz od Partizana ipak doprineo lošem osećaju.

Peta utakmica finalne serije bila je ujedno i poslednja za jednog prvotimca Crvene zvezde u čitavoj karijeri. Stefan Marković rešio je da posle svega okači patike o klin.

– Kao klub smo ponosni što je Stefan deo svoje igračke karijere proveo (i završio) u našem klubu kome je dao mnogo. Za dve sezone odigrao je 116 utakmica i osvojio pet trofeja sa KK Crvena zvezda Meridinabet (ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i dva KRK) ali je tokom svog boravka još jednom potvrdio da je jedan od najvećih profesionalaca koji su nosili crveno-beli dres, radnika, ratnika, omiljenih saigrača na terenu i svlačionici, i na prvom mestu dobar čovek i veliki šampion! – napisali su iz Zvezde.

Potom su mu uputili poruku zahvalnosti za sve što je Marković pružio Zvezdi.

Pefi hvala ti na svakom treningu, utakmici koje si kao i uvek odradio sa 101 posto mogućnosti, hvala ti što si kao igrač i čovek bio deo tvoje Crvene zvezde, kluba čija su ti vrata u budućnosti uvek otvorena!

U zaključku, Zvezda kaže da je Stefan karijeru završio kao velikan.

Crvena zvezda, svi zaposleni, predsednik, menadžment, treneri, igrači žele Stefanu puno zdravlja i sreće u privatnom životu i novim poslovnim izazovima koji ga očekuju. Kao igrač je postigao sve i karijeru je završio kao velikan – napisali su na sajtu kluba.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter