0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (R) goalkeeper Andrija Katic (L) during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on May 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RIKARDO GOMEŠ ODLAZI IZ PARTIZANA: Crno-beli prodali najboljeg strelca Superlige i zaradili pozamašnu svotu novca!

Objavljeno: 23.06.23 u 20:19

Ovo se moglo naslutiti iz pojedinih izjava.

Prema informacijama koje su dostupne Telegrafu, Partizan je prodao fudbalera Rikarda Gomeša, koji će karijeru nastaviti u Kataru.

Isti portal saznaje da će Partizan dobiti iznos od 1.500.000 evra od ovog transfera, dok se ime kluba u koji Rikardo prelazi zasad drži u tajnosti do subote, kada bi sve trebalo da bude poznato.

Rikardo je postigao dogovor sa klubom iz Katara i preostaju samo sitni detalji da bi se transfer finalizovao. Nakon toga, možda i najbolji igrač crno-belih će napustiti Partizan i preseliće se u svoj novi tim.

U protekloj sezoni, Rikardo je odigrao 48 mečeva, na kojima je upisao 28 golova i sedam asistencija. On se durgu godinu uzastopno profilisao za glavnu zvezdu crno-belih, ali sada je došlo vreme za drugi rastanak, koji će, prema trenutnim informacijama, biti koristan kako za Partizan tako i za Rikarda.

– Još uvek imam ugovor na jednu godinu, ali znate u fudbalu je sve moguće. Fokusiran sam, započeću pripreme danas sa timom, biću sa timom – rekao je sjajni napadač crno-belih nedavno na startu priprema.

3
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter