0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

RADNIČKI NASTAVLJA SA REKONSTRUKCIJOM: Još jedan igrač Kolubare na ’Čairu!’ (FOTO)

Objavljeno: 23.06.23 u 14:48

Nišlije prave dobar tim.

Radnički Niš je posle sezone koja je za zaborav rešio da napravi rekonstrukciju tima i napravi ekipu koja će biti konkuretna naredne sezone i konkurisati za borbu u Evropi. Predstavljen je novi trener, a to nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Nikola Trajković. On je najavio da će na ’Čairu’ da se igra brz i napadački fudbal, pa je birao i takva pojačanja.

U Radnički su došli Pavlje Ivelja, Milorad Stajić, Vasilije Bakić i Jakub Abuse. Pored njih, u niški klub došao je kako Mozzart Sport saznaje došao još jedan bivši član Kolubare, a to je Vanja Ilić. On ima 24. godine, a već igrao u ovom kluba, što znači da poznaje ambijent i okolinu. Bio je član Radničkog baš u toj sezoni 2021/22, kada su na klupi sarađivali Radoslav Batak i njegov tadašnji pomoćnik, a sadašnji trener Nišlija, Nikola Trajković. Ilić je još nastupao za Rad i Žarkovo.

FOTO: Starsport
2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter