0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

PERKINS OPET LUPA GLUPOSTI: Jokić i Denver osvojili titulu, a on misli da je Finiks prvi favorit! (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.23 u 18:55

Podigao je prašinu ovom izjavom

Nekadašnji NBA igrač i šampion sa Boston Seltiksima iz 2008. godine, Kendrik Perkins, izazvao je kontroverze svojim prognozama o glavnim favoritima za šampionsku titulu u nadolazećoj NBA sezoni 2023/24. U svojoj novoj emisiji, Perkins je analizirao timove i iznenadio mnoge izborom svojih top favorita.

Iako Kendrik Perkins nije bio omiljen na našim prostorima zbog kontroverznih izjava o Nikoli Jokiću i Denver Nagetsima, on je ovoga puta stavio Denver na drugo mesto, a prvo mesto je dodelio ekipi Finiks Sansa.

Prema Perkinsu, trejdovanje Krisa Paula i dolazak Bredlija Bila u Finiks su doveli do formiranja nove „velike trojke“ u timu zajedno sa Kevinom Durentom i Devinom Bukerom. Smatra da su upravo oni najveći favoriti za osvajanje šampionske titule u sezoni 2023/24.

Naravno, Perkinsova prognoza je izazvala burne reakcije, s obzirom na to da je Denver Nagetsima dodelio drugo mesto. Ipak, ne može se zanemariti činjenica da su Nagetsi aktuelni šampioni, a Perkins je prepoznao njihovu snagu i potencijal za uspeh i u narednoj sezoni.

Još jedno iznenađenje Perkinsove prognoze je izbor Sakramento Kingsa kao trećeg favorita za titulu. Ovaj izbor je podigao mnoge na noge i izazvao rasprave među navijačima i analitičarima.

S obzirom na Perkinsovu prošlost kontroverznih izjava, ova prognoza je ponovno pokrenula diskusiju o njegovoj objektivnosti i merodavnosti kao analitičara. Bez obzira na kontroverze, ljubitelji NBA lige i dalje prate njegove emisije s velikim interesovanjem, a vreme će pokazati koliko su tačne njegove prognoze za sezonu 2023/24.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter