0
Odbojka

FOTO: OSSRB

ODBOJKAŠI NISU MOGLI PROTIV ITALIJANA: Srbija poražena od aktuelnog šampiona Evrope i Sveta!

Objavljeno: 23.06.23 u 22:33

U nedelju protiv Holandije.

Muška seniorska reprezentacija Srbije poražena je u trećoj utakmici turniru II sedmice V Lige nacija 2023. Italija je večeras u Roterdamu pobedila Srbiju 3:0, po setovima 25:11, 25:21 i 25:20, posle 66 minuta igre.

Italijani su aktuelni svetski i evropski prvaci i bili su apsolutni favoriti u duelu sa izabranicima Igora Kolakovića, a to su na terenu i dokazali. Bili su superiorni od prvog do poslednjeg poena iako je Srbija u drugom i trećem setu uspela da bude rezultatski aktivna do kraja.

Seniori Srbije će četvrti meč u Roterdamu odigrati u nedelju, 25. juna od 16.00 časova protiv Holandije.

Sve utakmice V Lige nacija 2023. direktno prenosi TV Sport Klub.

Srbija će u Anahajmu (4 – 9. jul) tokom III sedmice igrati protiv Argentine, Kube, Francuske i Bugarske. U SAD će, pored domaćina igrati i Iran i Nemačka.

Seniori Srbije u ovogodišnjoj Ligi nacija, u takmičenju po grupama, neće igrati protiv Brazila, Irana i Kanade. Odbojkaši će takmičenje po grupama odigrati od 6. juna do 9. jula. Finalni turnir V Lige nacija 2023. u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 19. do 23. jula u Gdanjsku, u Poljskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter