0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@AVFCOfficial

NAVIJAČI ASTON VILE BESNI: Ne žele kladionicu kao sponzora!

Objavljeno: 23.06.23 u 11:08

Revolt u Birmingemu.

Navijači Aston Vile besni su na činjenicu da je njihov klub potpisao ugovor o sponzorstvu sa kompanijom koja se bavi sportskim klađenjem, i iskazali su nezadovoljstvo činjenicom da je ovo potpisano na tri godine, što je rok do kada svi ugovori sa kladionicama moraju da prestanu u Premijer ligi, te su okaraktersiali sklopljen dogovor kao poslednji pokušaj da se uzme novac.

„Iako smo svesni realnosti, osećamo nažalost da klub ne sluša legitimne zamerke navijača o ulozi kompanija koje se bave klađenjem imaju u sponzorskim ugovorima. Ovaj ugovor je samo pokušaj da se u poslednjem momentu zaradi neki novac pre nego što ovakvi ugovori budu zabranjeni. Iako svi želimo da klub bude što uspešniji, to ne bi smelo da se dešava na način da navijači budu na ovakav eksplozivan način izlažu reklamama za klađenje“, naveli su navijači.

Aston Vila je prošlu sezonu završila u gornjem delu tabele, tačnije na sedmom mestu, kojim su obezbedili nastup u Ligi konferencija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter