0
Domaći fudbal

MRKELA SE DOTAKAO DEGENEKA NA DANAŠNJOJ KONFERENCIJI: ‘Uvek nam je interesantan, ostavio je dobar utisak u Zvezdi!’

Objavljeno: 23.06.23 u 14:09

U Ljutice Bogdana se radi punom parom.

Tek što je seo na klupu Crvene zvezde, Bakar Bahar je već prionuo na posao i krenuo u sklapanje tima za sledeću takmičarsku godinu. Pred izraelskim stručnjakom je naredne sezone veliki izazov, pošto će braniti duplu krunu i igrati grupnu fazu Lige šampiona, a ’crveno-beli’ se nalaze u trećem šeširu, a samim tim biće potreban jaka i stabilna ekipa.

U Ljutice Bogdana su već došli Žan Filip Kraso, Omri Glazer, Edmundo Ado, a danas je na Zlatiboru predstavljen i Novozelanđanin Srpskog porekla, Marko Stamenić. On dolazi iz Kopenhagena rođenim 2002. godine, a igra u veznom redu na svim pozicijama. Takođe, kao jedno od pojačanja spominjao se i Miloš Degenek, koji već u dva navrata igrao za Crvenu zvezdu.

Sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela je reko na današnjoj konferenciji da je Degenek uvek bio interesantan i da ga poznaje Barak Bahar, ali da on još uvek ima ugovor sa Kolumbusom. 

-Radimo na nekim igračima, pisali ste o njima, a očekujem da u narednih nekoliko dana predstavimo novo pojačanje. Dokle god prelazni rok traje, uvek ima mogućnost da neko dođe, pojavi se interesantno ime i uvek može i da neko ode. Degenek je nama uvek interesantan, ostavio je dobar utisak u Zvezdu, poznaje ga Barak Bahar i ceni ga, ali ima ugovor sa Kolumbusom još šest meseci. Videćemo, zavisi i od odlazaka, imamo šest igrača na tom mestu. Radi se i na odlascima, ali još uvek nismo dobili prihvatljivu ponudu da realizujemo transfere. O Kangvi se piše, dosta klubova je zainteresovano za njega. – naveo je on.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter