0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BC Partizan TV

LUDO SLAVLJE U SVLAČIONICI PARTIZANA: Smailagić intervjuisao saigrače, pilo se „Žoc pivo“, a Lesor raspalio atmosferu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.23 u 20:47

Znali su crno-beli da proslave.

Košarkaši Partizana Mozzartbet savladali su ekipu Crvene zvezde Meridianbet u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige i tako su postali šampioni tog takmičenja po sedmi put. Crno-beli su tako došli do dugo čekanog trofeja, nakon izuzetno naporne, a na kraju će se ispostaviti i uspešne sezone.

Po završetku utakmice, košarkaši su odmah započeli slavlje na terenu, Kevin Panter je proglašen za najkorisnijeg igrača, a radost se nastavila i u svlačionici. U jednom momentu, Alen Smailagić je preuzeo ulogu voditelja, intervjuisao je nekoliko saigrača.

Na drugoj strani, Lesor je puštao muziku i igrao je zajedno sa Ledejem, a kasnije su igrači produžili i na konferenciju za medije, gde su slavili sa trenerom Željkom Obradovićem.

U svlačionici se pilo „Žoc“ pivo, što je Džejms Naneli jasno pokazao svima, a posebno emotivan bio je Aleksa Avramović, kome je ovo prvi trofej u karijeri.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter