0
AdmiralBet ABA Liga

Danilo Andjusic (L) Aleksa Avramovic (C) and Zach LeDay celebrate after winning the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

AVRAMOVIĆ EMOTIVAN NAKON OSVOJENE PRVE TITULE U KARIJERI: ’Preponosan sam na ove momke, hvala im!’

Objavljeno: 23.06.23 u 12:55

Odličan uspeh.

Košarkaši Partizana su sinoć od 20 časova u ‘Štark Areni’ dočekali Crvenu zvezdu u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige i ostvarili trijumf rezultatom 96:85 i tako osvojili ovo takmičenje nakon deset godina čekanja. Prva dva susreta pripala su ‘crno-belima’, da bi tim Duška Ivanovića u hali Aleksandar Nikolić došao do izjednačenja.

Jedan od onih koji su zalužni za ovaj uspeh ‘crno-belih’ je i Aleksa Avramović, koji je prošle sezone imao dosta problema sa povredama, ali je ove odigrao prilično dobro. On je nakon osvojene titule rekao da on ovo emotivnije shvata, jer mu je prva titula u životu.

-Svi smo deo tima, deo slagalice. Preponosan sam na ove momke. Hvala im. Ja možda malo emotivnije shvatam ovo, meni je ovo prvi trofej u životu. Stvarno sam mnogo srećan i mnogo je lep osećaj. Hvala i treneru i stručnom štabu. Bilo je tu mnogo uspona i padova, bili smo na granici Fajnal fora, desilo se to šta se desilo, ali barem smo krunisali ovu sjajnu sezonu titulom. – započeo je.

Zahvalio se i navijačima na podršci i istakao da su im bili vetar u leđa.

-Zahvalio bih se navijačima, imao sam osećaj da ih je bilo 30 hiljada. Hvala im, na svakoj utakmici, na svakoj sekundi koju su proveli sa nama, stvarno su nam bili vetar u leđa i naš šesti igrač, što kaže ona floskula, ali stvarno je tako. Volim vas sve, slava Bogu. – naveo je Avramović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter