1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TSC SKLAPA TIM ZA EVROPSKU SCENU: Vezista napustio ‘Marakanu’, Bačka Topolo naredna destinacija! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.23 u 09:14

Talentovani ‘organizator igre’ ne putuje na pripreme sa crveno-belima, transfer gotovo završen!

Sastav Žarka Lazetića briljirao je prethodne sezone u Mozzart bet Superligi Srbije i takmičenje završio kao drugoplasirani tim. TSC će preko kvalifikacija pokušati da se domogne grupne faze Lige šampiona, a učešće u Ligi Evrope je zagarantovano.

Na severu Srbije polako sklapaju kockice, a sportski sektor svakodnevno radi na dovođenju pojačanja. Klub iz Bačke Topole na pragu je velikog posla!

FOTO: STARSPORT

 

Mladi vezista Crvene zvezde, Petar Stanić, uskoro će postati novi fudbaler TSC-a. Stanić se ne nalazi na spisku putnika Baraka Bahara za odlazak na Zlatibor, pa je gotovo izvesno da se čeka samo ozvaničenje transfera. Srpski šampion će od ove prodaje inkasirati 200.000 evra, plus 50 odsto od naredne prodaje.

Vezista je pre dolaska na stadion ‘Rajko Mitić‘ branio boje OFK Beograda i Železničara iz Pančeva. Momak rođen 2001. godine u Ljutice Bogdana stigao je leta 2021. godine. U prvoj sezoni imao je nekoliko sjajnih partija, ali zbog velike konkurencije nije uspeo da se izbori za ulogu startera.

Prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u subotičkom Spartaku, gde je na 26 mečeva postigao dva pogotka i zabeležio tri asistencije.

 

4
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter