0
Fudbal

FOTO: TV Nova S BiH/ Screenshot

SKANDAL NA KONFERENCIJI SELEKTORA BiH: Misimović pobesneo, prekinuo izlaganje selektora i zalupio vratima! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.23 u 10:20

‘Ko im je*e mater!’, uzviknuo je tehnički direktor!

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine doživela je pravi debakl u okviru kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. godine. BiH je pred domaćim navijačima u Zenici poražena od selekcije Luksemburga. Gosti su na stadionu Bilino Polje slavili sa sigurnih 0:2 i tako odaljili Zmajeve od plasmana na završni turnir u Nemačkoj naredne godine.

Loša atmosfera i nervoza zbog neuspeha rezultirala je incidentom. Na konferenciji za medije posle meča ‘glavnu ulogu’ odigrao je tehnički direktor reprezentacije, Zvjezdan Misimović.

Selektor Faruk Hadžibegić skoro sat vremena je razgovarao sa predstavnicima medija, a to je primetno iznerviralo Misimovića. Nekadašnji uspešni fudbaler ove zemlje, danas funkcioner, uleteo je u pres salu i dao signal portparolu saveza da završi konferenciju. On je to odbio, a prema tvrdnjama reportera N1 Sarejevo Misimović je reagovao psovkom:

Ko im je*e mater’, navodno je uzviknuo Misimović.

Novinari su bili besni zbog reakcije, a selektor je nastavio izlaganje.

Zvjezdan je kasnije negirao da je psovka bila upućena novinarima, te je otkrio da je reč o sukobu sa portparolom saveza.

 

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter