0
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic Bogdan Bogdanovic ABA liga, Finale druga utakmica, Partizan - Crvena Zvezda, Srbija, Beograd 15.6.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PREDSEDNIK PARTIZANA POSLAO BITNU PORUKU NAVIJAČIMA: „Navijajmo bez uvreda i ubacivanja bilo čega na parket!“

Objavljeno: 22.06.23 u 12:42

„Šta god pričali, izjednačavali, lagali i pokušavali, mi dobro znamo ko smo.“

Košarkaši Partizana Mozzartbet dočekaće večeras ekipu Crvene zvezde Meridianbet u utakmici koja će odlučiti šampiona AdmiralBet ABA lige. trenutni rezultat u seriji je 2:2, a pred poslednju utakmicu koja će se igrati u Štark areni, gde su crno-beli domaćini, oglasio se predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

On je istakao da crno-bele večeras očekuje najvažnija utakmica u poslednjih 10 godina i da je ovo prilika da se sjajna sezona kruniše. Pored toga, pozvao je navijače na fer i sportsko navijanje, a da će ovu utakmicu pratiti čitav sportski svet.

– Večeras igramo najvažniju utakmicu u poslednjih deset godina – naveo je Mijailović i dodao:

– Ova utakmica je prilika da krunišemo ovu sjajnu sezonu. Godinama smo podizali organizaciju, podizali je iz pepela koji smo zatekli 2017 godine. Večeras svi treba da bodrimo naše momke, snažno i glasno do pobede! Večeras ce verovatno biti i najviše naših navijača u ovoj sezoni. Do sada smo imali više od pola miliona navijača na utakmicama kod kuće. U Evropi će teško iko ikada imati toliko navijača u dvorani za jednu sezonu. Grobari, hvala vam od srca! Momcima je potrebna najsnažnija podrška do sada, sportska, dostojanstvena i vredna naših najlepših crno-belih boja. Cele sezone smo se borili u AdmiralBet ABA Ligi za prednost domaćeg terena, iskoristimo ga na najlepši način!

– Šta god pričali, izjednačavali, lagali i pokušavali, mi dobro znamo ko smo! Znamo da nismo isti! Džaba vam, izlizale su vam se stare fore!

– Ne smemo propustiti priliku da navijamo kako to Partizan zaslužuje, bez uvreda, bez ubacivanja bilo čega na parket i bez ikakvog verbalnog delikta! Svaki navijač nam treba do kraja utakmice. Ne dozvolite da zbog jeftinih grešaka bilo koga izbacuju napolje, i da na taj način pomažemo rivalu jer gubimo podršku sa tribina! Ovu utakmicu će verovatno pratiti čitav sportski svet, moramo večeras poslati poruku zašto smo posebni i drugačiji!

Momci samo hrabro! Večeras će pobediti Partizan – rekao je Mijailović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter