0
Fudbal

head coach Mladen Krstajic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

NOŽ U LEĐA BUGARIMA: Mladen Krstajić na radaru još jedne reprezentacije!

Objavljeno: 22.06.23 u 18:55

Na njemu je konačna odluka

Mladen Krstajić, nekadašnji selektor Srbije i trenutni selektor reprezentacije Bugarske, mogao bi ponovo promeniti sredinu i preuzeti selekciju Bosne i Hercegovine, prema informacijama koje prenosi „MozzartSport“.

Savez Bosne i Hercegovine izrazio je želju da angažuje Krstajića, nezadovoljni dosadašnjim radom Faruka Hadžibegića. Predsednik Fudbalskog saveza, Vic Zeljković, izjavio je da je potrebna promena kako bi se poboljšao plasman na kontinentalnom šampionatu.

Ukoliko ne bude postignut dogovor oko trenutne situacije, Mladen Krstajić je prva opcija za preuzimanje selekcije. Takođe, Krstajić je bio predmet interesovanja medija u Bugarskoj, gde se takođe spekuliše o mogućoj smeni. Ipak, dobar nastup protiv Srbije i ostvaren remi donekle su ojačali Krstajićevu poziciju.

Podsetimo, Mladen Krstajić je prethodno vodio Srbiju na 17 utakmica, ostvarivši osam pobeda, četiri remija i pet poraza. Na čelu selekcije Bugarske, u osam mečeva zabeležio je tri pobede, tri remija i dva poraza.

Mogućnost da Krstajić preuzme reprezentaciju Bosne i Hercegovine privlači pažnju fudbalske javnosti, dok će konačna odluka zavisiti od pregovora između Krstajića, saveza i ostalih relevantnih faktora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter