1
Fudbal
Ostoja Mijailović

Ostoja Mijailovic JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

NOVE TURBULENCIJE IZMEĐU FK I JSD PARTIZAN: Sud se oglasio – Ostoja Mijailović nije predsednik!

Objavljeno: 22.06.23 u 13:36

Usvojen je tužbeni zahtev FK Partizan.

Haotično stanje između Fudbalskog kluba Partizan i Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, nastavlja se i dalje. Odluka koja je doneta u septembru prošle godine više nije na snazi, što znači da Ostoja Mijailović pravno nije predsednik JSD Partizan.

Tužbeni zahtev FK Partizan je usvojen, što rezultira poništavanjem odluke sa Vanredne sednice JSD Partizan održane 12. septembra 2022. Ova odluka donosi potpuno novi epilog u sporu između fudbalskog kluba i sportskog društva, a nastavlja se dugotrajna saga koja je obeležila njihov odnos.

Presudu Prvog osnovnog suda u Beogradu prenosimo u celosti.

– Usvaja se tužbeni zahtev tužioca Fudbalskog kluba „Partizan“ sa sedištem u Beogradu, u odnosu na tuženog Jugoslovensko sportsko društvo „Partizan“ sa sedištem u Beogradu, pa se UTVRĐUJE da su ništavne i da ne proizvode pravna dejstva Odluka o izboru Ostoje Mijailovića sa predsednika Jugoslovenskog sportskog društva „Partizan“, doneta na Vanrednoj sednici Skupštine Jugoslovenskog sportskog društva „Partizan“, koja je održana dana 12.09.2022. godine i Odluka o imenovanju lica ovlašćenog za zastupanje, doneta na sednici Upravnog odbora Jugoslovenskog sportskog društva „Partizan“, koja je održana 13.09.2022. godine.

2
0

1 Komentara

  1. Ovim se samo usvaja tuzbani zahtev FKP protiv JSDP i kako sama rec kaze, UTVRDJUJE ali ne i POTVRDJUJE da su nistavne odluke o izboru Ostoje Mijailovica za predsednika JSDP.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter