1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MORBIDNE SCENE ISPRED ‘ŠTARK ARENE’: Skaradno ponašanja pojedinaca, Grobari stavili Čovićevu crno-belu sliku pale sveće i bacaju novac! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.23 u 20:01

Scene koje ne priliče sportskim dešavanjima!

Košarkaši Partizana dočekali su Crvenu zvezdu u okviru pete odlučujuće utakmice finalne serije Admiral bet ABA lige. Utakmica u ‘Štark Areni‘, u kojoj prednost domaćeg terena imaju crno-beli, počela je u terminu od 20 časova.

Izabranici Željka Obradovića najpre su poveli sa 2:0 u seriji, da bi klub sa Malog Kalemegdana odgovorio na ekspresan način i odveo seriju u popularnu ‘majstoricu’.

Uoči pete utakmice viđene su morbidne scene ispred beogradske dvorane. Najpre su košarkaši Crvene zvezde dočekani topovskim udarima prilikom izlaska iz autobusa, a onda su internetom počele da kruže fotografije izuzetno ružnog gesta navijača Partizana.

FOTO: Instgram printscreen

 

Naime, neko od pristalica Partizana doneo  je crno-belu sliku predsednika Zvezde, Nebojše Čovića, a pored nje su počeli da ređaju sveće i bacaju sitan novac.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Србија, Београд, Црвена Звезда (@neda.platio)

11
15

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter