1
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije Season 2020-2021 Metalac v Partizan Milos Jojic and Jovan Vlalukin (R) Gornji Metalac, 25.11.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA STIGAO U TSC: Nastavlja se sastavljanje tima za Evropu!

Objavljeno: 22.06.23 u 14:54

Dodatno će ojačati desnu stranu.

Novo pojačanje TSC-a iz Bačke Topole je desni bek Jovan Vlalukin, fudbaler koji je prošao kroz Partizanovu omladinsku školu.

Vlalukin ima 24 godine i u Bačku Topolu dolazi iz Letonije, gde je igrao za ekipu RFS. On će pružiti dodatnu konkurenciju Milošu Cvetkoviću na desnoj strani terena.

Nakon napuštanja Partizana, Vlalukin je igrao za ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca, gde je pokazao odlične igre i bio je blizu povratka u Partizan tokom 2020. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Tada ga je Aleksandar Stanojević primetio, bilo je želje za transfer, ali se on na kraju nije realizovao.

Vlalukin je tada odlučio da se pridruži ekipi RFS u Letoniji, gde je odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima, postigao gol i zabeležio asistenciju.

4
0

1 Komentara

  1. Stvarno je dobar Vlalukin, kad ga krene, k’o besan ker; ne zna šta znači stati. Ne znam gde su gledali kad su ga pustili u Metalac. Koliko vidim, radi TSC posao; očigledno da je bio želja trenera Lazetića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter