0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PREDSTAVILA ADA: „Uzbuđen sam, dobra pamtim navijače Zvezde“! (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.23 u 14:15

Reprezentativac Gane i zvanično predstavljen na „Marakani“

Aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda, ozvaničila je i drugi transfer ovog leta. U pitanju je doskorašnji igrač subotičkog Spartaka, Edmund Ado. Fudbaler iz Gane je stigao među „crveno-bele“ u transferu vrednom 400 hiljada evra.

Nekoliko uvodnih reči o njemu, rekao je sportski direktor kluba, Mitar Mrkela.

Edmund Ado je igrač iz Gane koji u naš klub stiže iz subotičkog Spartaka. Želeli smo ga i ranijih godina, nismo uspeli da ga dovedemo, posle se malo izgubio iz našeg fokusa, ali je odigrao dobru polusezonu u Spartaku. Mlad je igrač, rođen 2000. godine, igra na poziciji centralnog veznog igrača, ima iskustvo iz Lige šampiona i reprezentacije. Verujem da će u Zvezdi imati dobre godine i doprineti uspesima kluba.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ado je zadužio dres sa brojem 21 i istakao je da je veoma uzbuđen zbog navijača Zvezde, koje dobro pamti iz dvomeča sa Šerifom.

Sjajni su utisci, zaista me je lepa atmosfera dočekala na Marakani i srećan sam što sam ovde. Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram pred Zvezdinim navijačima, dobro ih pamtim. Dugo je trajalo interesovanje, i svestan sam očekivanja, tako da ću dati sve od sebe da učinim navijače ponosnima. Prilagodio sam se na život u Srbiji, iako nije bilo lako kada sam došao, promene i sve, ali pomoglo mi je ovih šest meseci da se naviknem na fudbal i uslove. Polako učim i jezik, reči koje znam, možda nisu prikladne za konferenciju, ali popraviću vokabular, biće bolje kada sledeći put budemo razgovarali – nasmejao je Ado prisutne.

 

9
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter