0
ATP

FOTO: twitter/@Wimbledon

VIMBLDON SE OGLASIO NAKON „KIKSA“: „Ponosni smo što imamo Novaka u promotivnom spotu“!

Objavljeno: 21.06.23 u 12:21

Zanimljiv odgovor Britanaca…

Velika prašina se podigla prethodnih dana u svetu tenisa, nakon što je Vimbldon izbacio promomotivni materijal na kojem se nije našao srpski teniser, Novak Đoković.

Čelnici turnira su napravili „slučajnu“ grešku i nakon mnogobrojnih kritika na društvenim mrežama, ispravili su istu. Na poster su dodali aktuelne šampione, Novaka Đokovića i Elenu Ribakinu.

Novinari „Sportkluba“ pisali su Vimbldonu i zatražili razlog zbog kojeg su čelnici jednog od najprestižnijih turnira „belog sporta“ napravili ovakav propust.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Izuzetno smo ponosni što se Novak pojavljuje u našem promotivnom spotu i što je predstavljen kao jedan od šampiona kojem drugi igrači treba da budu izazivači. Kreativno, završna scena promo spota ima u sebi nekolicinu singl igrača koji su pozicionirani kao izazivači, te stoga nema ni Novaka ni Jelene u tom trenutku – stoji u odgovoru Vimbldona.

Sve je deo strategije, ističu Englezi.

Kako se približavamo turniru, a i tokom njega, Novak će imati istaknuto mesto unutar naše strategije. Takođe, sigurni smo da su navijači oduševljeni time što su na našim društvenim mrežama poslednjih nedelja videli mnogo objava kojima se proslavlja njegov najnoviji grend slem uspeh (23. titula na Rolan Garosu, prim. aut), kao i ’premotavanje’ na njegovo slavlje s porodicom na Centralnom stadionu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter