0
Fudbal

FOTO: Twitter/@ManCity

VEZNI IGRAČ SITIJA SE SELI U BARSELONU: Nova transfer bomba! (FOTO)

Objavljeno: 21.06.23 u 19:55

Katalonci našli zamenu za Busketsa.

Fudbaleri Mančester sitija su ove sezone odigrali istorijsku sezonu i osvojili triplu krunu, a njihov trener, Pep Gvardiola drugi put u svojoj karijeri je imao ovakvu sezonu za pamćenje. Jedan od najzalužnijih za ovaj neverovatan uspeh je i kapiten ’građanaIlkaj Gundogan, koji je u ovoj takmičarskoj godini postigao 11 golova na 51 susretu.

Međutim, došlo je vreme za rastanak, a reprezentativac Nemačke će kako javlja Fabricio Romano napustiti plavi deo Mančestera i pojačaće redove Barselone. Serhio Buskets se oprostio od dresa njegovog voljenog kluba, tako da Ćavi nalazi njegovu zamenu, a to upravo vidi u Gundoganu.

FOTO: Twitter/ Manchester City

On je potpisao ugovor sa Barsom do 2025. godine uz opciju produžetka na još godinu dana. On je u Siti sitgao 2016. godine iz Borusije Dortmund, a za ’građane’ je odigrao 304 utakmice i postigao 60 golova, a ovojio je pet Premijer lige, dva FA Kupa, četiri Liga Kupa, dva Komjuniti Šilda i jednu Ligu šampiona.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter