0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

ŠOK ZA MURINJA: Portugalski stručnjak suspendovan, UEFA se oglasila saopštenjem!

Objavljeno: 21.06.23 u 18:27

Pomoćnici će imati važan zadatak.

Trener Rome Žoze Murinjo, neće biti u mogućnosti da vodi svoj tim na četiri naredna susreta u evropskim takmičenjima, saopštila je UEFA. Ova odluka je doneta zbog komentara koje je Murinjo izneo o suđenju na utakmici Lige Evrope.

Nakon meča između Rome i Sevilje, koji je sudio Entoni Tejlor, Murinjo je javno izrazio svoje nezadovoljstvo, nazivajući situaciju „j***nom sramotom“. Ova izjava je naišla na reakciju UEFA koja je odlučila da kazni trenera Rome.

Britanski arbitar je takođe iskusio neprijatnosti na aerodromu gde su ga navijači maltretirali, izražavajući svoje nezadovoljstvo, jer su bili uvereni da su teško oštećeni tokom tog meča koji se odigrao u Budimpešti.

Ova odluka znači da će Murinjo propustiti prva četiri meča grupne faze Lige Evrope, što predstavlja izazov za ekipu Rome i trenera koji će morati da se osloni na svoje pomoćnike tokom tog perioda.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter