0
Fudbal

FOTO: Starsport

SNAŽNA PORUKA KRSTAJIĆA BUGARSKOJ „GOSPODI“: Ovo niko nije mogao pre mene, ništa ne može preko noći!

Objavljeno: 21.06.23 u 08:40

Snažna poruka srpskog šefa struke.

Uokviru trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prventsvo u Nemačkoj 2024. godine sinoć su odmerile su snage reprezentacije Srbije i Bugarske u Razgradu. Izabranici Mladena Krstajića su vodili tokom čitavog drugog dela susreta i kada se mislilo da će Bugari doći do trijumfa, Darko Lazović je u samom finišu izjednačio i ostavio naš tim na vodećoj poziciji zajedno sa Mađarima.

Poslao je nakon meča srpski trener na klupi Bugarske jaku poruku čelnicima saveza.

– Nezadovoljni smo rezultatom, i protiv Litvanije i protiv Srbije. U Litvaniji smo dominirali, imali smo dosta prilika. Danas smo igrali protiv najbolje ekipe u grupi. Iskren da budem, malo ko je od vas očekivao da ćemo ovako zrelo da igramo protiv jedne Srbije koja je mnogo moćna pojedinačno. Nemam reči hvale za moje momke. Žao mi je što nismo pobedili, ali smo u ova dva meča, što se tiče igre, zadovoljan – rekao je Krstajić, a potom očigledno imao poruku za nekoga u bugarskom fudbalu:

– Neke stvari gospodo ne mogu preko noći da se urade. Moramo da budemo realni. Imamo dva boda, situacija je takva kakva je. Savest mi je čista, ponosan sam na igrače, reprezentacija Bugarske ima budućnost. Igrali smo četiri meča, jedino smo se malo pogubili u prvom poluvremenu protiv Mađarske. Protiv Crne Gore smo zaslužili minimalno bod.

– Što se tiče same ekipe, na mene mogu da prave pritisak koliko god hoće, Ja mogu da izdržim sve. Ne pravite pritisak na klince, koji ne igraju u klubu, pa dođu ovde i ovako igraju protiv Srbije. Niko nije imao snagu i moć pre mene da kaže da se napravi ovakav rez i ubace mladi igrači. Da li ću ja biti ovde ili ne, totalno je nebitno. Naći ću sutra klub. To je odgovor za ove stručnjake koji su u beksttejdžu, za gospodu. Meni je čista savest. Čistog obraza izlazim ispred svega. Ti što se kriju iza, ti će tamo i ostati. Veći sam ja Bugarin nego ti što su Bugari, da znaš.

Imao je i reči hvale za publiku.

– Hvala publici koja je podržala ove momke, hvala im na tome. Podržali su nas i posle Crne Gore kad smo izgubili. To je još jedna dokaz da smo igrali dobar meč. Meni ne trebaju aplauzi i pokloni. Ja sam u svom svetu. Ali podržite ove momke, njima je to potrebno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter