1
Evropske lige

FOTO: twitter/@realmadrid

REAL SE NE ODRIČE ONOG ŠTO JE DOBRO: Kros produžio ugovor sa „Kraljevskim klubom“!

Objavljeno: 21.06.23 u 12:50

Sledeći je Luka Modrić

Nemački fudbaler, Toni Kros, produžio je ugovor sa Realom iz Madrida, saopštio je španski gigant. Ugovor je potpisan na godinu dana, do 30. juna 2024.

Sjajni vezista je jedan od najzaslužnijih za uspehe „kraljevića“ u prethodnih nekoliko godina. Kros je stigao u Real iz Bajerna 2014. i postao nezamenjiv šraf u veznom redu, zajedno sa hrvatskim maestrom, Lukom Modrićem.

 

 

Nemac je odigrao 417 utakmica za Madriđane i osvojio čak 20 trofeja, od čega 4 Lige šampiona. Nakon velikog posla, koji je Florentino Perez završio, klub se okreće upravo Modriću. Oni su sigurni da je Hrvat odigrao poslednji meč za nacionalni tim i uvereni su da će produžiti ugovor sa klubom, kao i njegov kolega iz veznog reda.

Njegovo lice nakon utakmice i to što čuva trenutak za saopšti odluku, upućuje da je u Roterdamu možda zaključio igranje za reprezentaciju Hrvatske nakon 17 godina – piše „Marka„.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter