0
Fudbal

Mihailo Ristic (R) and Loic Nego International Football Friendly Match-Hungary v Serbia Budapest, 24.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PORTUGALCI OTPISALI POVRATAK RISTIĆA U ZVEZDU: Srbin želi da se izbori za minutažu uprkos svim preprekama!

Objavljeno: 21.06.23 u 19:28

Videćemo šta će se dešavati.

Srpski fudbaler Mihailo Ristić neće pojačati Crvenu zvezdu ovog leta, prema informacijama koje su objavili portugalski mediji.

Iako je Ristić dobio ponudu da se vrati u Beograd nakon šest godina, izgleda da se on neće odlučiti za tu opciju. Trenutno igra za Benfiku, ali ove sezone nije dobio mnogo prilika pod trenerom Rodžerom Smitom, dok navodno ima želju da se izbori za veću ulogu u narednoj sezoni.

Benfika trenutno ima Alehandra Grimalda na poziciji levog beka, ali mu ugovor uskoro ističe i neće biti produžen. Očekuje se da će Benfika dovesti mladog Miloša Kerkeza kao zamenu za Grimalda, bez obzira na to što već imaju Mihaila Ristića na toj poziciji.

Ostaje da se vidi kako će se stvari dalje odvijati u njegovoj karijeri i da li će eventualno promeniti klub kako bi pronašao više prilika za igru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter