0
Domaći fudbal

Perisa Pesukic Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PEŠUKIĆ ZA HS: Nakon sjajne sezone u dresu Novog Pazara, stiglo je nekoliko ponuda!

Objavljeno: 21.06.23 u 10:27

Da li je vreme za inostranstvo?

Novi Pazar je imao sjajnu sezonu u Superligi Srbije, a samo ih je loš kraj odvojio od igranja u Evropi ovog leta. Jedan od najboljih zasigurno je bio crnogorski internacionalac, Periša Pešukić, koji je „hapsio“ po desnom boku. Sjajne partije desnog beka nisu prošle neopaženo, pa sada ima nekoliko ponuda na stolu.

„Pa prvo sa kim sam razgovara je Novi Pazar, o produžetku saradnje, tako da to je još uvek otvoreno. Imam par inostranih ponuda i tu čekam neke moje zahteve, ukoliko ih budu prihvatili.“ – rekao je Periša za HotSport.

El Fardou Ben Nabouhane (R) and Perisa Pesukic
Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

O samoj sezoni ekipe Novog Pazara imao je samo reči hvale.

„Iza nas je jedna od najboljih sezona u istoriji kluba, gde je svaki od nas na terenu ginuo i davao svoj maksimum za Novi Pazar, a i za svog saigrača. Ovo se može nazvati baš velikim uspehom, ali opet mi igrači koliko smo bili zadovoljni toliko i nismo, jer smo u sebi gajili tu nadu za igranjem Evrope. Mislim da su nas povrede odvojile od te trke, jer da smo u ključnim utakmicama bili kompletni mislim da bi za koji dan mi bili u žrebu za Konferenciju. Što se moje igre tiče, isto sam polovično zadovoljan, jer uvek može bolje, žao mi je jer sam imao šanse, što nisam postigao gol ove sezone, ali daće Bog da i to bude ubrzo.“ – rekao je desni bek.

Perisa Pesukic (L) and Ivan Corkovic
Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Periša je rođen 1997. godine, a u Srbiju je stigao u redove Partizana gde se nije baš naigrao. U Novom Pazaru je privukao pažnju na sebe i kako većina smatra, spreman je za ozbiljan iskorak u karijeri.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter