1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Bez bacanja novčića na teren, to nam je najveća pomoć! Daćemo sve od sebe da pobedimo odličan tim poput Zvezde!’

Objavljeno: 21.06.23 u 20:32

Vreme je za majstoricu!

U okviru pete odlučujuće utakmice finalne serije Admiral bet ABA lige košarkaši Partizana u četvrtak dočekuju Crvenu zvezdu.

Susret u ‘Štark Areni‘ zakazan je za 20 časova, a uoči meča očekivanja je izneo šef stručnog štaba crno-belih, Željko Obradović. 

-Peta fanalna utakmica, 2-2 u seriji. Izjednačeno je. Želim naravno prvu poruku da pošaljem navijačima Partizana koji su bili fenomenalni ove godine, koji su nosili tim, koji su nam bili vetar u leđa, koji su uvek davali dodatnu motivaciju svima nama, da i u ovoj utakmici to ponovo rade. Da bodre ekipu, ali da naravno sve protekne fer i sportski. Da ne padne nijedan novčić na teren. To bi nam bilo najveća pomoć – poručio je Obradović i dodao:

-Molim ih i preklinjem još jednom da navijanje bude na nivou. Bez ikakvog vređanja. Ponavljam, bez ikakvih bacanja papirića ili novčića na pakret. Još jednom, to bi bila najveća moguća pomoć koju mogu da nam pruže u ovom trenutku. Naravno, daćemo sve od sebe da seriju završimo tako što ćemo da pobedimo i postanemo prvaci ABA lige, protiv jednog odličnog tima kao što je Crvena zvezda – zaključio je iskusni stručnjak. 

4
7

1 Komentara

  1. Lopino robijaša……..
    Čuješ samo kad ti hoćeš a inače od 4 utakmice ti si sudio 3 ….. eto odgovora zašto Srbi nisu hteli da sude!
    Poligraf bi prevario govedo al sve se vidi i može da se gleda kasnije,prošla su vremena tvog trenerskog nasilja……
    Idi u Finsku tamo jezik ne razumeš a i ne treba samo beži iz Srbije…..i ne pitaj zašto se ovo dešava…….kako si sejao tako žanješ…….robijašu sa diplomom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter