0
Košarka

Nikola Kalinic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KALINIĆ OTKRIO GDE NASTAVLJA KARIJERU: „Vidimo se u septembru“! (FOTO)

Objavljeno: 21.06.23 u 13:25

Da li je ovo definitivna odluka?

Košarkaši Barselone savladali ekipu Reala u Madridu rezultatom 82:93 u okviru treće utakmice finala španske lige. Izabranici Šarasa Jasikevičijusa su tako „metlom“ došli do titule šampiona po 16. put u istoriji kluba.

Srpski krilni igrač, Nikola Kalinić, učestvovao je u pobedi svog tima sa 10 poena, 1 skokom i 2 asistencije. On se nakon titule obratio navijačima putem svog instagram profila, gde je potvrdio da ostaje član „Blaugrane„.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Kalinic (@nikola_kalina)

 

Sjajan način da se završi sezona! Vidimo se u septembru – stoji u poruci Kalinića.

Postajale su razne spekulacije da će se reprezentativac Srbije vratiti u Crvenu zvezdu. Ipak, Kalinić je tokom fajnl-fora u Kaunasu rekao da ne zna ništa o tome.

Ne dolazim, koliko ja znam. Možda znaju nešto što ja ne znam. Imam ugovor za još jednu sezonu, ne znam koliko puta sam to ponovio. Očigledno niko ne sluša – rekao je krajem maja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter