0
Domaći fudbal

FK Crvena Zvezda sports director Mitar Mrkela presented new player Edmund Ado on June 21st 2023, at Belgrade, Serbia, Rajko Mitic stadium. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

EVO KOLIKU ĆE PLATU IMATI ADO U ZVEZDI: Obeštećenje je odavno poznato, a sada i kompletna zarada!

Objavljeno: 21.06.23 u 17:51

Crveno-beli će platiti Spartaku.

Crvena zvezda je danas ozvaničila i drugi transfer ovog leta. U pitanju je doskorašnji igrač subotičkog Spartaka, Edmund Ado, koji je stavio paraf na četvorogodišnji ugovor.

Od ranije je poznato da će Crvena zvezda za fudbalera iz Gane, platiti obeštećenje od 400.000 evra subotičkom Spartaku, koji će znatno prihodovati od svega.

Pored toga, sada se zna i njegova meečna plata, koja prema pisanju MozzartSport-a iznosi 15.000 evra u prvoj godini ugovora. Po dolasku na stadion Rajko Mitić, Ado je istakao da su utisci sjajni i da se prilagodio na život u Srbiji.

– Sjajni su utisci, zaista me je lepa atmosfera dočekala na Marakani i srećan sam što sam ovde. Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram pred Zvezdinim navijačima, dobro ih pamtim. Dugo je trajalo interesovanje, i svestan sam očekivanja, tako da ću dati sve od sebe da učinim navijače ponosnima. Prilagodio sam se na život u Srbiji, iako nije bilo lako kada sam došao, promene i sve, ali pomoglo mi je ovih šest meseci da se naviknem na fudbal i uslove. Polako učim i jezik, reči koje znam, možda nisu prikladne za konferenciju, ali popraviću vokabular, biće bolje kada sledeći put budemo razgovarali – rekao je Ado po dolasku.

23
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter