0
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BORJANOVA ZAMENA STIGLA U BEOGRAD: U Ljutice Bogdana nastavljaju sa pojačanjima!

Objavljeno: 21.06.23 u 20:40

Štimuje se tim za Ligu šampiona.

Novi trener Crvene zvezde, Bakar Bahar ima težak zadatak ispred sebe, već sredinom jula kreće u odbranu titule u Mozzart Bet Superligi Srbije, a od jeseni počinje grupna faza Lige šampiona, a ’crveno-beli’ će biti u tećem šeširu. Samim tim, potrebno je sastaviti dobar tim, sa kojim će Zvezda izboriti proleće u Evropi. Bahar je već poručio Borjanu i Kataiju da neće biti u prvom planu naredne sezone, a aktuelni kapiten šampiona Srbije će na pozajmicu u Slovan Bratislavu.

Već su predstavljena nova pojačanja, kao što su Piter Olajinka, Marko Stamenić, Edumnd Ado, a sada je stigao i novi golman, a to je čuvar mreže reprezentacije Izraela, Omri Glazer. On je kako MaxBet Sport saznaje nakon lekarskih pregleda potpisao ugovor sa Zvezdom do 2026. godine.

Zvanična promocija će uslediti u četvrtak popodne, kada ekipa se smesti u hotel ‘Palisad‘ na Zlatiboru, gde će ostati sedam dana, do 29. juna. Glazer će zarađivati 400.000 evra po sezoni, plus bonuse. Obeštećenje njegovom dosadašnjem klubu trebalo bi da iznosi oko milion evra. Posle obaveza u nacionalnom dresu selekcije Izraela, ovog leta novi čuvar mreže ‘crveno-belih’ neće imati duži odmor, već će proći čitav pripremni period.

 

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter