1
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAHAR ODBIO EVROPSKOG VELIKANA ZBOG ZVEZDE: Izraelac imao dobru ponudu!

Objavljeno: 21.06.23 u 18:59

Bivši strateg Makabija dobro odabrao.

Najavljivalo se dugo da će u Ljutice Bogdana stići izraelski stručnjak Bahar Bakar i da će on biti ključna figura u sastavljanju tima za Ligu šampiona. Nakon uspešno završene sezone, trećom duplom krunom u nizu, Miloš Milojević je nakon poslednjeg meča protiv Novog Pazara, napustio kormilo Crvene zvezde.

Jutro nakon proslavljene titule predstavljen je novi trener, Bahar Bakar i ozvaničio saradnju sa Zvezdom u naredne tri sezone, ali pored ’crveno-belih’ kako javlja izrealski Sport 5, Bahar je imao ponudu i drugog evropskog velikana, a to je škotski Seltik.  Međutim, on je to je odbio, jer se već obavezao Crvenoj zvezdi na vernost.

8
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter