0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

SJAJNE VESTI PRED NASTAVAK KVALIFIKACIJA: Orlovi i AdmiralBet hitaju ka Euru!

Objavljeno: 20.06.23 u 14:17

SJAJNE VESTI ZA IGRAČE PRED NASTAVAK KVALIFIKACIJA

Orlovi su spremni da nastave svoj let na Euro 2024!

 

Nakon trijumfa nad Litvanijom i Crnom Gorom na dva uvodna meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, reprezentativci Srbije su u prošlom kolu bili slobodni, pa su odigrali prijateljski meč sa Jordanom na kojem su nakon preokreta slavili sa 3:2. Sledeća destinacija je Razgrad, gde večeras od 20.45 časova Orlove dočekuje Bugarska koju sa klupe predvodi Mladen Krstajić, bivši selektor reprezentacije Srbije.

 

Lavovi su se u prošlom kolu sastali sa Litvanijom u meču koji je završen bez pobednika, a rezultat je bio 1:1. Izabranici Dragana Stojkovića su u Beču igrali u kombinovanom sastavu protiv ekipe Jordana, što je doprinelo tome da utakmica bude neizvesnija nego što se očekivalo. Igrač odluke je bio Dejan Joveljić koji je ušao u drugom poluvremenu i pri rezultatu 2:1 za Jordance postigao gol u 83. minutu, a potom i u 88. za veliko slavlja Orlova.

 

Ono što je važno naglasiti je da je do četvrtka 22. juna do ponoći dostupan promo kod ORLOVI koji svim igračima sa otvorenim korisničkim AdmiralBet nalogom donosi sjajnih 50% freebet bonusa na svaku uplatu depozita. Kao što je rečeno, ovaj freebet bonus se dodeljuje nakon svake dopune naloga izvršene u tom periodu, u visini do 20.000 dinara po uplati.

 

Pored toga, ljubitelji sportskog klađenja mogu da računaju i na promociju Freebet na bet, kojom mogu da pokupe do 15% freebeta od svakog uplaćenog tiketa, dok igrači koji preferiraju košarku mogu da iskoriste 50% freebeta koji im se dodeljuje na svaki uplaćeni tiket koji sadrži poene 5 ili više abaligaških igrača.

 

Takođe, svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

 

Sve od navedenih promocija i još mnoge druge su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

 

Pogledajte kompletnu ponudu, preuzmite freebet bonus i podržite Orlove u pohodu na EURO 2024!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter