0
Fudbal

Fudbal-Sasa Lukic and Filip Kostic-Press Conference Stara Pazova, 31.05.2022. foto: Starsport.rs ©

PODRŠKA ZA KOSTIĆA IZ TORINA: Juventus porukom na srpksom jeziku poželeo Srbinu sreću protiv Bugarske! (FOTO)

Objavljeno: 20.06.23 u 17:20

Trijumf će biti imperativ večeras

Fudbalske reprezentacije Srbije i Bugarske susrešće se u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Uoči ovog važnog meča, Fudbalski savez Srbije dobio je posebnu čestitku od italijanskog giganta, Juventusa.

Jedan od ključnih igrača Srbije i fudbaler Juventusa, Filip Kostić, dobio je podršku od svog kluba uoči susreta sa Bugarskom. Na zvaničnom Twitter nalogu Juventusa osvanula je poruka na srpskom jeziku: „Srećno, Pipo!“.

Filip Kostić, koji je jedan od najvažnijih igrača ne samo za reprezentaciju Srbije, već i za Juventus, dobio je ohrabrenje od svog kluba pred ovu ključnu utakmicu. Njegova prisutnost na terenu predstavlja veliku prednost za Orlove.

Međutim, drugi fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović, neće biti deo tima na ovom meču zbog povrede. Vlahović je jedan od mladih talenata koji su se nametnuli kao snaga na terenu, ali će zbog povrede propustiti ovaj susret.

Utakmica između Srbije i Bugarske ima veliki značaj u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Srbija će se boriti za tri boda kako bi se približila ostvarenju cilja – plasmanu na prestižno takmičenje. Navijači su uzbuđeni i očekuju pozitivan rezultat u ovom duelu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter