0
Fudbal

FOTO: Screenshot

KURTOA GASI POŽAR U REDOVIMA CRVENIH ĐAVOLA: Sve se desilo jer sam povređen!

Objavljeno: 20.06.23 u 15:49

Oglasio se i čuvar mreže.

Zlatna generacija fudbala Belgije je na zalasku, nekada veliki favoriti na svim takmičenjima nisu ispunili svoj potencijal, a sada kako gotovo svi nosioci gaze četvrtu deceniju, problemi van terena ne jenajvaju. Tako je Tibo Kurtoa nezadovoljan odlukom da Romelu Lukaku nosi kapitensku traku, usled povrde Kevina de Brujna, odlučio da napusti trening te selekcije.

Kurtoa se oglasio na Instagramu i istakao da je razočaran izjavama selektora Tedeska, koji je govorio da se to desilo jer se golman pronašao uvređenim.

„Želeo bih da objasnim da to nije bio prvi ili poslednji put da sa trenerom pričam o stvarima koje se dešavaju u svlačionici. Međutim, ovo je prvi put da to neko ispriča u javnosti. Razočaran sam i mogu da kažem da njegove izjave ne odgovaraju istini. Tokom razgovora sa njim, ne da bi se meni izašlo u susret, zatražio sam da mi objasni odluke kako bi se izbegle situacije koje su nam štetile u prošlosti. Biti ili ne kapiten nije hit, nije ni slučajna odluka. To mora da bude njegova odluka, to sam pokušao da mu kažem, ali nažalost nisam uspeo“, napisao je golman Reala.

Kurtoa je trebalo da nosi kapitensku traku Belgije na večerašnjem meču sa Estonijom.

„Insistiram na informaciji da nisam ništa tražio i da sam razgovarao sa Lukakuom da bi se raščistila situacija koja je nastala. Takođe, suprotno od onoga što je rečeno, ni sa jednim drugim saigračem nisam pričao o tome. Bio sam na pregledu kolena u nedelju uveče. Medicinsko osoblje mog kluba i reprezentacije bili su u kontaktu i proučili su svu dokumentaciju pred odluku o napuštanju kampa“, zaključio je Kurtoa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter