0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Crvena zvezda zvanično jača za napadača! (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.23 u 16:30

Od njega se mnogo očekuje

Crvena zvezda je danas zvanično objavila dolazak novog pojačanja – doskorašnjeg napadača Sent Etjena, Žana Filipa Krasoa (25) iz Obale Slonovače.

Kraso, rođen u Štutgartu, ostvario je sjajne rezultate tokom prošle sezone. U Ligi 2, postigao je impresivnih 17 golova i dodao 12 asistencija u 35 nastupa. Njegove izvanredne igre u dresu Sent Etjena privukle su pažnju Crvene zvezde koja ga je dugo pratio i pratio njegove performanse.

Nakon odlaska Aleksandra Pešića, bilo je jasno da će trener Barak Bahar dobiti novog napadača iz inostranstva. Konačan izbor kluba pao je na Žana Filipa Krasoa, koji je pokazao izuzetan talenat i golgeterske sposobnosti tokom sezone Lige 2, gde je zauzeo drugo mesto na listi strelaca lige.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Crvena zvezda je veoma zadovoljna što je uspela da dovede Krasoa u svoje redove i veruje da će njegove veštine i iskustvo doprineti uspesima tima u narednoj sezoni. Dolazak mladog i talentovanog napadača predstavlja dodatno pojačanje za tim i pruža novu dimenziju u napadačkoj liniji.

Navijači Crvene zvezde su uzbuđeni zbog dolaska Krasoa i s nestrpljenjem iščekuju njegove nastupe u crveno-belom dresu. Očekuje se da će se novajlija brzo uklopiti u tim i pokazati svoju snagu na terenu.

Žan Filip Kraso je spreman da pokaže svoje kvalitete i pomogne Crvenoj zvezdi u ostvarivanju novih uspeha u narednoj sezoni. Veruje se da će njegovo prisustvo unaprediti napadačke mogućnosti tima i doneti nove golove i asistencije.

Crvena zvezda se nada da će dolazak Žana Filipa Krasoa biti ključni korak ka osvajanju titula i ostvarivanju uspeha kako u domaćim takmičenjima, tako i na međunarodnoj sceni.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter