0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Emilija Jovanović

ZBOG INCIDENATA NA TREĆEM MEČU, PRAZNI SE DEO PIONIRA: Kazne za oba kluba, Nanelija i Madara!

Objavljeno: 19.06.23 u 15:50

Uskoro se očekuje i zvanična odluka.

Treća utakmica finalne serije AdmiralBet ABA lige, nije protekla u najboljem redu. Naime, u susret samom duelu, navijači Crvene zvezde Meridianbet su gađali košarkaše Partizana Mozzartbet tvrdim predmetima, zbog čega je meč kasnio, dok su sa druge strane Džejms Naneli i Jam Madar provocirali pristalice crveno-belih.

Bilo je očekivano da će se nakon svih dešavanja sprovesti i određene kazne, koje će zadesiti oba kluba. Naime, prema saznanjima Sportkluba, regionalno takmičenje će uskoro doneti odluku o finansijskim sankcijama, zatim pražnjenjem dela tribine u dvorani Aleksandar Nikolić i na kraju kaznama za dvojicu košarkaša crno-belih.

Uz novčanu kaznu za Crvenu zvezdu, zbog nedoličnog ponašanja navijača i ubacivanja predmeta na teren, crveno-belima će biti i ispražnjen deo tribine. Radi se o nekoliko redova oko terena, kao i mestima iza klupe Partizana.

Sa druge strane, Džejms Naneli je u jednom momentu krenuo ka navijaču Crvene zvezde koji ga je provocirao i zbog toga će platiti novčanu kaznu. Istu sankciju dobiće i Jam Madar koji je pri izlasku u tunel pokazao srednji prst navijačima Crvene zvezde.

Podsećamo, trenutni rezultat u seriji je 2:1 za Partizan, a četvrti meč igra se u utorak od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić. Detalje o svemu što se dogodilo na trećem meču, možete pročitati OVDE.

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
4
11

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter