0
Košarka

FOTO: twitter/@WashWizards

VELIKI TREJD NA POMOLU: Bil u Finiksu sa Durentom i Bukerom!

Objavljeno: 19.06.23 u 10:15

Nova „velika trojka“ u Finiksu…

Košarkaš Vašingtona i jedan od najboljih bekova NBA lige, Bredli Bil, trebalo bi uskoro da postane novi igrač Finiks Sansa, prenosi dobro obavešteni američki novinar, Adrijan Vojnarovski.

U drugom smeru idu Kris Pol, Lendri Šemet i pikovi druge runde. Trejd još uvek nije ozvaničen, pošto se sada čeka treći tim, koji bi poslao ponudu za Krisa Pola. Naime, prekaljeni plej ne želi da bude u prestonici, već da se takmiči za titulu.

 

 

Iako su svi u Arizoni oduševljeni dolaskom nove zvezde, postavlja se pitanje, da li je Bil ono što je im je falilo prošle godine za titulu. Odlaskom Pola i Šemeta, Sansu su izgubili jedinog pravog plejmejkera, kao i najboljeg šutera sa klupi.

Neverovatan podatak je da će čelnici kluba iz Arizone sledeće sezone morati da daju 163 miliona dolara samo na godišnje plate: Durentu, Bukeru i Bilu. Definitvno ogromna vest na startu letnjeg prelaznog roka a ostaje nam da vidimo kako će timovi kompletirati ovaj trejd.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter