0
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic SD Crvena Zvezda, sportsko drustvo, 77. rodjendan, 4.3.2022. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TERZIĆ NA OKUPLJANJU ZVEZDE: „Bićemo kompletni do polaska na Zlatibor, navijači će uživati sledeće sezone“!

Objavljeno: 19.06.23 u 10:45

Direktor „crveno-belih“ se obratio medijima na okupljanju prvog tima

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se dnas na prvoj prozivci novog trenera, Baraka Bahara. Aktuelni šampion Srbije uskoro će započeti pripreme za narednu sezonu a prva stanica je Zlatibor.

Zvezdan Terzić je najavio sledeću sezonu, rekavši da u nju ulaze mirno i spokojno.

Danas se okupljamo i počinjemo pripreme gladni novih pobeda i novih trofeja, svesni velikih očekivanja naših navijača, ali nikad mirniji i nikad spokojniji. Ulazimo u novu sezonu sa novim trenerom Barakom Baharom, koga smo dugo želeli u našem klubu i od koga mnogo očekujemo. Počinjemo pripreme sa već formiranim timom.

 

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

On je istakao da očekuje da sva pojačanja budu realizovana do polaska na Zlatibor, kako bi Bahar imao ceo tim na raspolaganju.

– Najavio sam pre nekoliko meseci da ćemo rekonstruisati tim jer smo svesni da nam je bila potrebna sveža krv i nova energija. I to smo uradili, Imaćemo šest ili sedam novih igrača u startnoj ekipi. Do polaska na Zlatibor očekujem da završimo sva planirana pojačanja. Nekada smo u ovo vreme iščekivali žreb za prvo kolo kvalifikacija evropskih takmičenja, a danas razmišljamo o 19. septembru kada startuju utakmice grupne faze Lige šampiona.

Terzić je došao u klub iz „Ljutice Bogdana“ pre tačno 9 godina. U tom periodu, igranje Evrope je bila misaona imenica za „crveno-bele„.

VESTI O ZVEZDI:

– Imamo dovoljno vremena i dovoljno jakih utakmica da novi trener upozna igrače sa svojim načinom rada i da igrači shvate šta on traži od njih. Na današnji dan pre devet godina sam došao u Crvenu zvezdu, za to vreme smo osvojili sedam šampionskih titula i imamo sedam učešća u grupnim fazama UEFA takmičenja. Ali, moram da kazem da je Crvena zvezda danas jača nego ikada do sada u predhodnih devet godina i ubedjen sam da će naši navijači uživati u ovoj sezoni – zaključio je Terzić.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter