0
Fudbal

Foto: Twitter/@Team_Bulgaria

SRAMOTA BUGARA U KAUNASU: Litvanci pobesneli na tim Mladena Krstajića zbog đuberta u svlačionici! (FOTO)

Objavljeno: 19.06.23 u 17:50

Nisu bili srećni kada su videli šta su Bugari ostavili za sobom

Fudbalska reprezentacija Bugarske ostavila je nedavno rekonstruisanu svlačionicu stadiona „Sveti Darijus i Sveti Girenas“ u Kaunasu u katastrofalnom stanju nakon remija sa Litvanijom (1:1) u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Ova neprihvatljiva situacija izazvala je opravdane kritike litvanskih medija.

Fotografija koja prikazuje svlačionicu nakon utakmice brzo se proširila medijima. Na slici se vide flaše razbacane na sve strane, peškiri na podu, kese, pa čak i jedna banana. To je nedopustivo, posebno imajući u vidu da nije bilo smeća u blizini.

Iako je razumljivo da su selektor Mladen Krstajić i igrači bili besni zbog remija koji je bio ravno porazu, to ne opravdava neodgovorno ponašanje koje su pokazali ostavljajući svlačionicu u takvom stanju. Kao sportski profesionalci, imaju odgovornost prema okolini u kojoj igraju i moraju poštovati pravila i standarde koji važe na stadionima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter