1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

SAOPŠTENJE ZVEZDE NAKON NEREDA: „Za incident su odgovorna četiri lica koja nemaju veze za Crvenom zvezdom“!

Objavljeno: 19.06.23 u 08:15

„Crveno-beli“ izdali saopštenje nakon velikih incidenata pre početka meča

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan na svom terenu rezultatom 91:78 i tako smanjili zaostatak u finalu ABA lige na 1-2. Utakmica je kasnila pola sata zbog nereda koji su pravili navijači aktuelnog šampiona Jadrana.

Naime, pri izlasku na parket, igrače Partizana su gađali raznim predmetima, zbog čega je klub sa Malog Kalemegdana sada izdao saopštenje i pojasnio neke stvari.

Saopštenje prenosimo u celosti:

VESTI O ZVEZDI:

– KK Crvena zvezda obaveštava javnost da ima saznanja da su deo incidenata pred početak utakmice broj 3 finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

– KK Crvena zvezda prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom! Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedelju uveče.

– Dvorana „Aleksandar Nikolić“ je „pokrivena“ kamerama, o svemu su obaveštene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbeđivanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavestiti javnost o kome se radi.

– KK Crvena zvezda još jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasedaju na bilo kakve provokacije poput “pozdrava” publici srednjim prstom tokom zagrevanja i postignutih koševa, kao i krajnje “zanimljiva” zagrevanja pojedinih igrača. Klub još jednom apeluje da naši ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe.

Četvrta utakmica je na programu sutra od 18 časova a domaćin je ponovo Crvena zvezda.

14
51

1 Komentara

  1. Da li moguće ? Na opstinsku ligu u selo kao gostujući navijač da smeš da odeš a ne u Pionir medju zvedaše..Tako sam se nasmejala

    5
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter