1
Fudbal

Dragan Stojkovic Piksi Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PROJEKTOVAN SASTAV ZA SUTRA: Ovih 11 možda izađe na teren!

Objavljeno: 19.06.23 u 22:50

Možda i ključna stanica.

Srbija nije dobila tešku grupu kada su kvalifikacije na Euro 2024. godine u pitanju, pa se očekuje plasman Orlova na evropsku smotru nakon gotovo četvrt veka.

Našoj selekciji je glavni rival Mađarska, ali ide u prilog činjenica da je u grupi veliki broj nerešenih rezultata doveo do toga da svi gube bodove, što bi u slučaju pobede nad Bugraskom bio veliki korak napred za naš tim.

Sastav koji se očekuje na Ludogorec Areni je sledeći.

Milinković-Savić – Milenković, Gudelj, Pavlović – Živković, Lukić, Račić, Kostić – Tadić, SMS – Joveljić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Odlican sastav, ali me ne bi cudilo da Pixy umesto Racica postavi u vezu SMS-a a u trolist defanzivaca postavi mladog Erakovica umesto Gudelja.
    Gudelj u srcu odbrane,hm? Cini mi se da on nema visinu za specijalne odbrambene zadatke, i to nas moze prilicno kostati,to robovanje Pixy-ja nekim svojim prilicno nerazumnim, da ne kazem glupim postavkama igre.
    Ipak, nadam se da Bugari nisu dovoljno kadri da nas zaustave u nasem nastojanju da dobijemo ovaj mec. Vidim, kako kaze Pixy, da smo odlucili da dobijemo,ahaha!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter