0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Emilija Jovanović/ABA liga

POZNATO KO SUDI ČETVRTU UTAKMICU FINALA ABA LIGE: Arbitri iz prva dva meča dobili poverenje za naredni!

Objavljeno: 19.06.23 u 14:13

Objavljeno je jutros na sajtu regionalnog takmičenja.

Finalna serija AdmiralBet ABA lige uveliko je u toku, a do sada su odigrane 3 utakmice. Trenutno, košarkaši Partizana Mozzartbet vode sa 2:1 protiv večitog rivala Crvene zvezde Meridianbet i nalaze se na korak od osvajanja trofeja šampiona regiona, ali će im za to trebati još jedan trijumf.

Jutros su na sajtu ABA lige objavljene i sudije koje će deliti pravdu u četvrtoj utakmici, koja se kao i treća igra u dvorani Aleksandar Nikolić. Poverenje su dobili arbitri Saša Pukl, Matej Boltauzer i Josip Radojković.

Pukl je trenutno jedan od najbolji sudija u Evropi, a delio je pravdu i na finalu Evrolige. On je zajedno sa Josipom Radojkovićem sudio i prvi meč ovogodišnjeg finala, dok je Matej Boltauzer delio pravdu na drugom.

Očigledno su ova trojica sudija dobila pozitivne ocene delegata i kontrolora, pa su samim tim i zaslužili poverenje da sude četvrti meč borbe za titulu u AdmiralBet ABA ligi.

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
1
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter