0
Domaći fudbal

stadion jna Superliga, Super Liga, Partizan - Crvena Zvezda, Derbi, Plej of, play off, Beograd, Srbija 26.4.2023 foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN DOGOVORIO TRANSFER KANUTEA: Stiže kao zamena za Traorea i Fejsu, crno-beli plaćaju obeštećenje!

Objavljeno: 19.06.23 u 14:39

Bitno pojačanje za ekipu iz Humske.

Frenk Kanute, doskorašnji fudbaler Serkl Briža, postao je novi član Partizana, potvrdili su iz kluba srpskim medijima. Crno-beli su dogovorili transfer i platiće za sada nepoznatu sumu kao obeštećenje za ovog senegalskog igrača, čiji ugovor ističe za 12 meseci.

Tokom protekle sezone, Kanute je bio na pozajmici u Sošou, ali pošto nije želeo da se vrati u Belgiju, lako je postigao dogovor sa rukovodstvom Partizana.

Takođe, brzo su se dogovorili o visini obeštećenja sa njegovim matičnim klubom, kao i o potencijalnim bonusima i procentima od budućih prodaja. Podsećamo, Kanute dolazi kao zamena za Hamidu Traorea i Ljubomira Fejsu, sa kojima je klub završio saradnju, pa je ova reakcija bila očekivana.

Obzirom na to da se slična sudbina očekuje i za Patrika Andradea, dolazak Kanutea bi trebalo da popuni vezni red crno-belih.

Što se tiče reprezentativne karijere, Kanute je za Senegal odigrao dve utakmice.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter