0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

„NJEMU SAM DAO KAPITENSKU TRAKU I NOVI UGOVOR“: Terzić govorio o odlasku Borjana i otkrio da će se vratiti! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.23 u 12:36

„On je mnogo dao Crvenoj zvezdi.“

Danas su fudbaleri Crvene zvezde započeli pripreme za narednu sezonu u kojoj su obezbedili direktno učešće u Ligi šampiona. Samim tim, ambicije kluba su porasle, želja je da se odbrani dupla kruna, a doveden je i novi trener Barak Bahar, koji potpuno reformiše sastav crveno-belih.

O svemu tome, govorio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji se osvrnuo na odlazak Milana Borjana na pozajmicu.

– Mi smo sa Borjanom, prošlog leta potpisali novi četvorogodišnji ugovor i to je pokazatelj koliko mi cenimo Borjana. Ja sam za njega, onako posebno i vezan, obzirom da sam ga doveo pre 6 godina iz Ludogoreca, obzirom da sam mu dao kapitensku traku i novi ugovor prošle godine. To je pokazatelj da smo imali dugoročne planove sa njim. Profesionalni fudbal međutim ima neka svoja pravila, došao je novi šef stručnog štaba, rekao je da želi drugačiji profil igrača i mi smo mu uslišili tu želju, kao u svakom ozbiljnom klubu – istakao je Terzić i dodao:

– Borjan je otišao, on je mnogo dao Crvenoj zvezdi i njemu su vrata uvek otvorena. Otišao je na pozajmicu. Sigurno će se vratiti i naći će svoje mesto u Crvenoj zvezdi, verovatno na nekoj od rukovodećih pozicija u menadžemnu Crvene zvezde jer on je jedan pametan momak, on je bio pravi lider i zaslužuje svoje mesto.

18
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter