0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE: „Želim da pokažem da smo bolji od njih, to je moja motivacija“! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.23 u 08:45

Bek „crveno-belih“ apelovao na navijače da ne bacaju ništa na teren

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da smanje zaostatak u finalu ABA lige na 1-2. Oni su u trećem meču, u Hali „Aleksandar Nikolić, bili bolji od Partizana rezultatom 91:78.

Jedan od najboljih pojedinaca na meču, Nemanja Nedović, ubacio je 19 poena „crno-belima“. On je sumirao utiske nakon teške utakmice.

– Teška utakmica, baš teška za igranje. Mislim da rezultat ne prikazuje realnu sliku, mislim da je moglo lako da bude na jednu loptu. Hvala Bogu potezima Luke smo uspeli da se odlepimo i da slavimo. Ništa, za dva dana nas čeka nova utakmica, ovu što pre da zaboravimo.

 

 

Reprezentativac Srbije ponovo je apelovao na „Delije“ da ne ubacuju ništa na teren, jer tako mogu samo da im odmognu.

– Sjajna atmosfera, ježio sam se celu utakmicu. Ali bih voleo stvarno da apelujem na naše navijače. Ja znam da znaju koliko nam znače. Samo ako mogu ništa da ne ubacuju na parket, jer vrlo lako može da se desi da se isprazni hala na sledećoj utakmici. Nema potrebe za tim, nema potrebe gađati protivnika. Zviždi, navijaj, pevaj, ali nemoj ništa da ubacuješ na teren.

Da li je bio dodatno motivisan, zbog brojnih uvreda na svoj račun i na račun njegove supruge sa kojom je nedavno dobio dete?

Ne, ne, ja sam motivisan, jer znam koliko titula znači mom klubu. Veliki je rivalitet između dve ekipe. To je moja glavna motivacija, da pokažem da sam bolji od protivnika.

 

 

VESTI O ZVEZDI:

6
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter